Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja odnose se na kompletan sadržaj internet stranice kolacirecepti.net (u daljnjem tekstu: Kolacirecepti), te Vam preporučamo da se upoznate sa njima prije početka korištenja Kolacirecepti. S prvim korištenjem bilo kojeg dijela Kolacirecepti, smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima i da ih kao takve prihvaćate.

Imate li bilo kakva pitanja ili nedoumice vezane za uvjete korištenja, obratite nam se na e-mail adresu [email protected]

Korištenje sadržaja Kolacirecepti

Kolacirecepti sastoji se od osobnih, vlastitih tekstova i fotografija, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja/čitaoca i linkova na druge internet stranice.

Korištenje sadržaja Kolacirecepti dopušteno je samo u osobne svrhe i nije ga dozvoljeno kopirati, reproducirati niti koristiti u komercijalne kao niti u nezakonite svrhe.

Kolacirecepti polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne), te će se neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Kolacirecepti smatrati povredom i kršenjem autorskih prava i kao takvo bit će podložno tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Kolacirecepti bez dozvole vlasnika autorskih prava  smatra se također povredom istih i kao takvo će biti podložno tužbi.

Sadržaj Kolacirecepti

Sav sadržaj na Kolacirecepti objavljen je u najboljoj namjeri.

Sadržaj Kolacirecepti koristite isključivo na vlastitu odgovornost, te Kolacirecepti ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu posljedicom primjene bilo kojeg savjeta, kulinarskog recepta, tehnike, sredstva ili preparata opisanog u tekstovima Kolacirecepti.

Kolacirecepti sadrži također linkove na druge internet stranice, te se ne smatra odgovornim za sadržaj na tim stranicama.

Kolacirecepti se ograđuje od sadržaja oglašivača na Kolacirecepti, te od bilo kakve štete nastale oglašavanjem na Kolacirecepti.

Kolacirecepti zadržava pravo promjene ili uklanjanja sadržaja bez prethodne najave.

Zaštita privatnosti

Vaša privatnost i sigurnost nam je vrlo važna. Stoga se Kolacirecepti obvezuje da će u najvećoj mjeri štititi privatnost svih podataka prikupljenih na bilo koji način od korisnika Kolacirecepti. Svi osobni podaci neće se ustupati ili prodavati trećim osobama.

Kako bi Kolacirecepti imao sve finkcionalnosti na računalo korisnika pohranjuje se malena količina podataka tzv. “kolačića” (Cookie). Kolačići pohranujuju postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa.  Prilikom sljedećeg korištenja internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Više o kolačićima … 

Uvjeti korištenja također mogu biti promijenjeni u svakom trenutku bez prethodne najave, a iste stupaju na snagu danom objave na Kolacirecepti